To nowa linia produktów marki HIBER. Nowoczesny system o bardzo wysokiej wydajności i zmniejszonym zużyciu energii , łatwy w użyciu i niezawodny przez 365 dni w roku.
Urządzenie wyposażone w pojedynczy cylinder do miksowania, pasteryzacji oraz mrożenia produktu w celu łatwego mieszania składników. Zaawansowany system chłodzenia oraz specjalistyczne mieszadło zapewniające skrócenie czasu do minimum. Możliwość wyboru trybu chłodzenia lub tryb grzania.
Cubo 2 to nowy nablatowy frezer z ciągłym ubijaniem. Umożliwia zamrażanie mieszanek lodów lub sorbetów, łącząc chłodzenie i mieszanie, aż do uzyskania typowej półstałej konsystencji lodów tradycyjnych.
Cristal Tower idealnie nadaje się do ekspozycji i sprzedaży wyrobów cukierniczych, czekoladowych i lodowych.Dzięki dużej przestrzeni ekspozycyjnej, widocznej ze wszystkich czterech stron, Cristal Tower uatrakcyjnia produkty z każdego punktu widzenia.
Metro to witryna cukiernicza skierowana jest do klientów lubiących proste linie. Witryna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz szkła. Boczne panele malowane proszkowo. Półki ze stali hartowanej podświetlane światłami LED.