Sprzęt gastronomiczny do produkcji lodów

Chcesz rozszerzyć działalność swojego lokalu o pyszne, świeże lody? Zainwestuj w urządzenia multifunkcyjne do ich produkcji na miejscu!

Skontaktuj się z nami
URZĄDZENIA GASTRONOMICZNE 2W1

Urządzenia multifunkcyjne do produkcji lodów

Urządzenia multifunkcyjne to sposób na łatwą produkcję lodów w każdym lokalu. Zastępują frezer i pasteryzator, czyli dwie najważniejsze maszyny w tym procesie technologicznym. Mają kompaktowe wymiary, przez co nadają się do niewielkich lokali. Jednocześnie automatyzacja produkcji ułatwia tworzenie własnych mrożonych deserów nawet bez doświadczenia.

MK KOMI oferuje najwyższej klasy maszyny do lodów – również te typu 2w1. Ponadto zaopatrzamy klientów w know-how, organizując szkolenia i prywatne instruktaże. Chcesz poszerzyć swoją ofertę o produkcję lodów? Chętnie pomożemy!

O nas
Urządzenia gastronomiczne 2w1

Prosta produkcja lodów – urządzenia multifunkcyjne (2w1)

Pomożemy Ci rozpocząć produkcję lodów w każdym lokalu i przyciągnąć więcej klientów!

Urządzenia multifunkcyjne – sprzęt gastronomiczny przyszłości

Przygotowanie lodów zgodnie ze sztuką kulinarną to złożony proces, wymagający wiedzy, czasu, dostępu do dobrych składników i specjalistycznych urządzeń, które… potrzebują przestrzeni. Jednak i w małym lokalu da się produkować lody na miarę włoskich mistrzów. Jak? Korzystając z urządzeń gastronomicznych 2 w 1, które łącząc funkcje frezera i pasteryzatora, umożliwiają przeprowadzenie najtrudniejszej części produkcji na ograniczonej przestrzeni – w krótkim czasie i praktycznie bez udziału człowieka. Całość odbywa się w zamkniętej komorze – całkowicie higienicznie i, co najważniejsze, automatycznie!

Korzystając z maszyn do lodów od MK KOMI, nie musisz się martwić jakością lodowych deserów.
To sprzęt gastronomiczny, który sam dba o prawidłowość przeprowadzanych procesów. Chętnie pomożemy Ci wybrać właściwy model, a także wdrożyć sprawną i opłacalną produkcję. Nasze kompleksowe usługi pomogły już setkom firm. Dołącz do nich!