Rozważasz wejść w biznes gastronomiczny - otworzyć lodziarnię, kawiarnię lub mobilny punkt sprzedaży lodów?

A może już masz lokal i chcesz poszerzyć ofertę o produkcję i sprzedaż lodów? Tego bloga prowadzimy dla Ciebie. Sprawdź koniecznie!
Maszyna do lodów gastronomiczna – obsługa - mk-komi.pl

Konserwator do lodów pozzetti – gdzie się sprawdzi?

„Pozzetti” to włoskie słowo oznaczające studzienki. Ale co mają studzienki do lodów? Okazuje się, że bardzo dużo! Właśnie taki kształt przybierają pojemniki, w które jest wyposażony klasyczny konserwator do lodów stosowany w niejednej cukierni. Czym dokładnie charakteryzuje (...)
Jak otworzyć cukiernię - mk-komi.pl

Jak otworzyć cukiernię? 5 pomocnych wskazówek na start

Myślisz o otwarciu biznesu w gastronomii? Dobrym pomysłem może być cukiernia. Jak otworzyć biznes w tej branży, aby osiągnąć sukces? Oto kilka wskazówek, które pomogą Ci stworzyć przemyślany biznesplan i poprowadzić lokal, który będzie rentowny i zyska uznanie (...)