Rozważasz wejść w biznes gastronomiczny - otworzyć lodziarnię, kawiarnię lub mobilny punkt sprzedaży lodów?

A może już masz lokal i chcesz poszerzyć ofertę o produkcję i sprzedaż lodów? Tego bloga prowadzimy dla Ciebie. Sprawdź koniecznie!
Profesjonalny ekspres do kawy – ile trzeba zainwestować? | MK KOMI

Profesjonalny ekspres do kawy – ile trzeba zainwestować?

Ekspres do kawy to oczywiście serce każdej kawiarni. Tego typu sprzęt pojawia się również w pubach, barach, restauracjach, lodziarniach czy hotelach. Nie może być to jednak przypadkowy model. Bardzo ważne są jego wydajność, parametry (...)
Maszyna do bitej śmietany - mk-komi.pl

Wybieramy maszynę do bitej śmietany! Parametry, serwis… co jest ważne?

Kremowa, puszysta… po prostu pyszna. Nie ma chyba osoby, która by jej nie kochała. Chodzi oczywiście o bitą śmietanę. Ten (zazwyczaj) słodki dodatek jest nieodzownym elementem wykończenia wielu deserów. Pucharek lodowy, szarlotka (...)